Valors

Dins aquesta pàgina podreu veure i comentar amb els vostres fills i filles els vídeos que anam treballant a les sessions de valors. Esperam que us siguin d'utilitat.

LA PRINCESA QUE FABRICAVA LLAÜTS
 conte

 CANVIA EL TEU MÓNNOMÉS RESPIRA
Aprenem a gestionar emocions.Treball en equip: pingüins, formigues i crancs:
3 espots sobre el treball en equip. Molt curts però molt clarsThe Bridge
La importància de la col.laboració i la comunicació per aconseguir objectius.

Cuerdas 
Aquest curtmetratge narra una tendra història d’amistat entre dos nens molt especials, però també és una obra que parla de valors i il·lusions.La oveja pelada: 
Treballa la importància de la força interior com a motor per afrontar els problemes i superar la frustració.Lily and the snowman
Una història per retrobar-nos amb l'infant que tots duim dedins. 
Un vespre na Lily fa un pepo de neu. Cada hivern, ell li fa un espectacle màgic. A  mesura que la nina creix es va oblidant del seu amic. 
No oblidem mai que tots hem estat nins!
Vos desitjam un molt Bon Nadal!


The Moon (La lluna)
La lluna és un curtmetratge que narra la història de tres generacions, l'avi, el pare i el fill, i de com aquest aprèn la professió dels dos. Per treballar la importància de ser qui som i de cercar la nostra identitat i la importància de treballar en equip.FOR THE BIRDS
Un curt molt útil per parlar de la convivència i el respecte a la diversitat. Els protagonistes són uns ocells a qui donen una merescuda lliçó.
 

QUI SOC JO? __________________________________
  LES ENTRADES QUE TROBAREU A CONTINUACIÓ PERTANYEN ALS CURSOS 2017/18 I 2016/17

In heartbeat


Por cuatro esquinitas de nada


Treballam el bullying  
Un lladre de juguetes que molesta i fa impossible el pati als seus companys. Només una cosa s'interposa en el seu camí: el calaix dels objectes perduts!
LOU (cortometraje) from Pennylane on Vimeo.


La flor más grande del mundo: solidaridad y relaciones humanas, en un mundo donde la falta de ideales, el egoísmo o el individualismo prevalecen por encima de otros sentimientos.
Basado en un cuento escrito por el Premio Nobel de Literatura José Saramago.Tamara: Cuenta la historia de Tamara, una niña sorda que quiere convertirse en bailarina. A pesar de su incapacidad, la pasión por la danza corre por sus venas y aunque no pueda escuchar la música, la siente, sin que esto sea un impedimento para perseguir su sueño. Se trata de un verdadero ejemplo de superación personal y de que, al final, todo esfuerzo tiene su recompensa.

Cap comentari:

Publica un comentari